Menu

Ensiferum + support | GBG

Göteborg

Sticky Fingers
fredag, 6 april 2018 kl:20:30

Åldersgräns 18 år


Ensiferum till Sverige i vår


Det finska battle metal-bandet Ensiferum kommer i vår tillbaks till Sverige
för två konserter tillsammans med det kanadensiska bandet Ex Deo.


5 april: Stockholm, Fryshuset Klubben
6 april: Göteborg, Sticky Fingers


Ensiferum (som är latin för ”svärdbärare”) bildades redan 1995 och har sedan dess etablerat sig som ett av de mest framgångsrika banden inom battle metal. De har släppt skivor som ”Victory
Songs” och ”From Afar” och de fick en del uppmärksamhet i Sverige när de 2009 gjorde en cover på Nordmans ”Vandraren”. Nyligen släpptes bandets sjunde fullängdare "Two Paths" och de beger sig snart ut på en stor europaturné.


Som support ser vi det kanadensiska bandet Ex Deo som kallar sin musik för Epic Roman Metal. I gruppen ser vi bland annat Kataklysms sångare och huvudperson Maurizio Iacono.


Ensiferums basist Sami Hinkka hälsar följande: "Vi är mycket stolta över att presentera vår kommande Path To Glory-turné! Det var evigheter sedan vi gjorde en så här lång europaturné så det här kommer att bli fantastiskt, kväll efter kväll i flera veckor. Och det är precis vad vi älskar att göra - att ha kul tillsammans med galnaste publiken i hela världen. Vi kommer att ger ett speciellt set som kombinerar nya låtar, gamla låtar och dessutom okända låtar. Vi är jätteglada över att dela scen med Ex Deo som kommer tillbaks till Europa för första gången på många år. Detta kommer att bli en turné utöver det vanliga! Vi ses i moshpiten!

Datum / Tid

fredag, 6 april 2018 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad